Het concept

Flexibiliteit en een persoonlijke benadering

Wij faciliteren de seminars vanuit onze visie dat de basiswaarden voor duurzaam leren vertrouwen, warmte en veiligheid zijn. Een gastvrije, informele sfeer maken daar deel van uit. Ook als u geen gebruik maakt van onze programma’s en alleen de locatie boekt kunt u daarop rekenen. Wij laten u werken in alle privacy en zijn beschikbaar als u ons nodig heeft. Mensen voelen zich bij ons snel thuis en dat is voor ons een heel belangrijk gegeven.

Even voorstellen

Rob van der Meer en Corina van Laerhoven

In 1996 verruilden wij het stadse leven in Nederland voor een nieuw begin in de Belgische Ardennen. Samen verbouwden wij eigenhandig onze vervallen boerderij tot gastenverblijf en trainingslocatie. Inmiddels ontvangen wij al ruim 10 jaar met veel gedrevenheid onze gasten in herberg Les Etables. De langgekoesterde wens om onze locatie uit te breiden met een professionele, multifunctionele trainingsruimte ging in 2012 in vervulling met de uitbreiding met De School van Bonnerue.

Rob
Na een studie als werktuigbouwkundig ingenieur heeft Rob jarenlang zijn creatieve geest vrij baan gegeven als zelfstandig technisch ontwerper. Zijn talent om mensen te verbinden maakte dat hij in 1995 besloot om zich verder te ontwikkelen als teamcoach. Ervaringsgericht leren in de natuur, met outdoor activiteiten als middel, bleek de leermethode die het beste paste.
Met de opleidingen DPLO en LETO van Mangement Drives breidde hij zijn kennis uit.

Corina
Is een geboren creatieveling en trok al op jonge leeftijd naar Amsterdam om een opleiding als modeontwerpster te volgen aan de kunstacademie. Ruim 8 jaar wekte zij als stylist in de commerciële modebranche. De omslag om naar de Ardennen te verhuizen en een bed and breakfast te beginnen was geen lang gekoesterde droom, maar kwam op haar pad op het juiste moment. In de zomermaanden organiseert Corina in, samenwerking  met een aantal gedreven docenten leuke zomerworkshops op  het gebied van kunst en ontspanning.

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×