Onze programma's

Een uitgebreide keuze

OUTDOOR OPDRACHTEN
Een dag of dagdeel outdoor oefeningen kan veel inzicht geven in de thema’s die spelen in het team, maar kan ook worden ingezet als ontspanning.
Enkele voorbeelden variërend van 2 uur tot een halve dag: De Zig-zag (laag kabelparcours), Communicatie tocht, Ton uit cirkel, Brug bouwen, Zoek de boom, Reddingsoefening, grottentocht of klimexpeditie op bergmassief ‘Le Herou’.

MANAGEMENT GAME
Bij deze complexe outdoor opdracht van 1 dag + een avondvoorbereiding word het team opgesplitst in meerde sub-teams en krijgen ze de opdracht om zoveel mogelijk te presteren voor het bedrijf of de afdeling. Er is een keuze uit meerdere outdoor oefeningen en er komen meerdere leerdoelen aan bod. De game wordt op maat gemaakt en geeft op krachtige manier inzicht in de groepscultuur.

ENERGIZERS
Korte onderbrekingen van het binnenprogramma die erop gericht zijn ruimte te scheppen voor inspiratie. Sommige energizers worden begeleid, maar er zijn ook energizers die men zelf kan doen. Enkele voorbeelden:

  • De Leap of Life, een korte adrenaline kick, grensverleggend, met begeleiding.
  • Korte natuurbeleving wandeling. Bekijk de natuur eens andere manier.
  • Stilte wandeling, routekaart wordt meegegeven individueel of met max.4 personen.

CREATIEVE WORKSHOP
Met je hele team werk je aan een creatieve opdracht. Maak bijvoorbeeld een collage van jullie bedrijfslogo, een gezamenlijk kunstwerk voor op het kantoor of in de kantine, of geef vorm aan de thema’s die spelen in je team op het witte doek. Je zult versteld staan van de verbluffende resultaten.

DINNER – LIVE SHOW
Met het hele team geef je invulling aan een avondvullende diner-live-show waarin je zelf de hoofdrol speelt. Naast de bereiding van een uitgebreid 3 gangen menu, de presentatie en de bediening zorg je natuurlijk ook voor live- entertainment. Staat garant voor en leuke, gezellige teamavond.

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×